Geheim info
Lidnaam: Lauravanborum24
Categorie: Verliefd
Gepubliceerd op: 06 dec 2012 om 21:14u

Dit geheim is 744 keer gelezen.
Dit geheim bevat 97 woorden.
Klik hier voor een random geheim

 
Geef je op voor Mijn Geheim

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar en loop jij al jaren met een geheim? Wil je het opbiechten aan je familie, je vrienden of je partner, maar weet je niet hoe? Wij helpen je schoon schip maken!

Zit je diep in de schulden, maar weet niemand dat? Ben je verliefd op iemand die je ouders nooit zouden goedkeuren? Ben je gay maar zit je nog in de kast? Moet je steeds leugens en smoezen verzinnen om de waarheid maar niet te vertellen?

In Mijn Geheim helpen wij je jouw grote geheim op te biechten. Wij zijn je steuntje in de rug en de stok achter de deur. Wij helpen je met een schone lei te beginnen. Wil jij ook dat er een last van je schouders valt?

Meld je nu aan! Mail je verhaal naar: mijngeheim@zodiaknederland.nlMeer in Verliefd
Categorie
FamilieGeldGezondheidOverigRelatieSchoolSeksualiteitVerliefdVriendenWerk

Help! Ik denk echt dat ik hem gekwets heb :'(

Een jongen uit mijn klas (misschien als je mijn vorige geheim hebt gelezen "jongen is verliefd op mij" snap je het al wat meer)heeft mij na schooltijd verkering gevraagd.Heel dapper en schattig, maar ik ben niet op hem dus ik heb nee gezegd, sorry gezegd en ben toen weggelopen. Ik ben nu heel bang dat ik hem gekwetst heb en hoop dat ik hem niet "bang" heb gemaakt om morgen naar school te gaan. Ik heb echt heel erg veel spijt maar ik ben echt niet op hem... Wat moet ik doen???

Reacties

Banana99 - 12 december 2012 @ 22:52u / IP:LOGGED (3460)
Ik zou met hem gaan praten en zegge: het spijt me als ik je gekwetst heb maar ik vind je gwn niet leuk, hopelijk kunnen we nog vrienden blijven
jenn - 20 december 2012 @ 19:11u / IP:LOGGED (5473)
Ja, probeer vrienden te blijven, zeg dat het niet je bedoeling was om hem te kwetsen maar dat je gewoon geen verkering wil met hem. Dan zeg je dat je er nog niet aan toe bent bijvoorbeeld.
Succes. Liefs, Jenn. xx
Reageer op dit geheim
Je moet ingelogd zijn om te reageren.
Je kan hier inloggen of als je nog geen account hebt hier aanmelden.